Do gladkega telesa z učinkovitimi pilingi

Nega telesa s pilingom je nepogrešljiva.

Nega telesa s pilingom je nepogrešljiva.

Nežen piling kože je korak v lepotni rutini, ki ga ne bi smela preskočiti nobena ženska, ki želi ohraniti sijajnost in gladkost kože.

Toliko govora o poletju, kakor da smo ga že dočakali. A v tem času, ko nas loči še dober mesec do vročega vrhunca leta, se lahko intenzivneje posvetite negi svojega telesa ter mu privoščite zasluženo razvajanje in domače tretmaje za zdrav videz kože. Tukaj ne ciljamo zgolj na lepotno rutino nege obraza, kjer ste težke pudre najverjetneje že zamenjale z lahkotnejšimi, ali pa ste jih morda celo nadomestile z blažjimi toniranimi kremami.

Tokrat smo se podali v raziskovanje najboljših pilingov za telo, ki jih ponuja tržišče ter izbrskali tiste, ki so po mnenju uporabnic vredni svoje hvale in cene. Domačo nego s pilingom si privoščite enkrat do dvakrat na teden, piling nanesite ročno in ga za učinkovitejše delovanje vmasirajte s pomočjo krtače, po njegovem izpiranju pa kožo navlažite s hidrantnim mlekom za telo, da ohranite prožnost tudi na najbolj problematičnih predelih.