Dišeči cvetovi potonike za gladko kožo brez gubic

Popolna kolekcija za nego kože iz izvlečkov čudovite potonike...

Veliki in razkošni cvetovi potonik nas popeljejo na vrtove naših dedkov in babic. Potonike imajo dolgo zgodovino, saj sodijo med ene najstarejših okrasnih rastlin. L’Occitanovi strokovnjaki pa so v potoniki odkrili veliko več, kot okrasno rastlino, ki se v pomladanskih mesecih razbohoti v vsej svoji veličini. Potonika namreč vsebuje edinstven izvleček, ki naši koži pomaga ohranjati prožnost in mladosten videz. Ustvarili so kolekcijo za nego obraza Popolna potonika.

Zakaj uporabljati izvleček potonike v kozmetiki?

Cvetoča potonika je naravnost osupljiva. Njeni dišeči žametni cvetni lističi v sebi nosijo lepotno skrivnost. Pri L’Occitanu so odkrili, da cvetovi potonike vsebujejo izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev in prav ti so glavna aktivna sestavina izboljševalnega kompleksa, ki opazno izboljša videz kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate. Negovalne izdelke z izvlečkom iz potonike so združili v kolekcijo vrhunskih kozmetičnih izdelkov Popolna potonika, ki kožo negujejo z žametnim dotikom potonikinih cvetov. In kakšna je koža po uporabi teh izboljševalnih formul? V prvi vrsti boste z uporabo poskrbeli za primerno navlaženost kože in izboljšano teksturo, vidno pa se zmanjšajo tudi pore in gubice, kar zagotavlja lepšo polt.

Se želite razvajati s kolekcijo Popolna potonika in na lastni koži preveriti njene učinkovine? Za 50 Etiketinih bralk je L’Occitane pripravil testni paket kolekcije Popolna potonika, ki vsebuje vzorčke kreme in seruma za celotedensko testiranje. Ker L’Occitane ceni mnenja uporabnic, vas vabimo k sodelovanju in oceni teh lepotnih izdelkov za ohranjanje mladostne kože brez gubic. Prijavite se na spodnjem obrazcu in nam v kategoriji “Opis” zaupajte, zakaj želite preizkusiti kolekcijo Popolna potonika. Pohiti, saj prijave zbiramo do 20. junija 2017.

[subscribe title=”Popolna potonika” subtitle=”Želite zgladiti gubice in izboljšati videz vaše kože? “]

Trije koraki do popolne kože brez gubic

PRVI KORAK : Uporaba negovalne maske je odlična priprava kože na nadaljnjo nego. Hitra vlažilna maska je zasnovana posebej za ženske, ki so ves dan aktivne. Maska zagotavlja hitro delovanje in takojšnje rezultate. Formula, obogatena z izvlečkom iz potonike, nemudoma odžeja kožo, jo nahrani in napne ter polti podari svež in zdrav sijaj. Koža je čudovito navlažena, prožna in žametno gladka ter sije z naravno lepoto.

DRUGI KORAK: Da bo vaša koža žametno gladka kot potonikini cvetni lističi na topel poletni dan v Provansi, uporabite Izboljševalno esenco za obraz, ki ji najpogosteje rečemo kar serum. Ta vsebuje izboljševalen izvleček iz potonike in pigmente na mineralni osnovi za optično korekcijo polti. Edinstvena kombinacija nemudoma pripomore k popolnemu videzu kože. Serum odlikuje tekstura, ki daje občutek druge kože, zasnovan pa je s posebnim potonikinim kompleksom, ki pomaga opazno izboljšati stanje kože.

TRETJI KORAK: Po uporabi seruma nego nadaljujte z Izboljševalno kremo za obraz. Že po nekajdnevni uporabi bo vaša koža gladka in žametno mehka. Pore, gubice in nepravilnosti pa bodo vidno zmanjšane.

ZA PIKO NA I pa priporočamo uporabo Izboljševalne CC kreme, ki nas je popolnoma navdušila, saj je res težko najti takšno kremo, ki bo polt osvežila, se popolnoma prilagodila tenu kože ter ji dala sijoč in naraven videz. Ob nanosu se krema spremeni in popolnoma prilagodi vaši koži ter prekrije morebitne nepravilnosti. 

Kolekcijo Popolna potonika sestavljajo tudi drugi naravni izdelki za celovito nego obraza, za ljubitelje barv pa so na voljo obarvani balzami za ustnice, ki poskrbijo za mehkobo in nežnost vaših ustnici ter dajo piko na I vaši popolni lepotni rutini.

Izdelki so na voljo v trgovinah L’OCCITANE, v spletni trgovini www.loccitane.si ter v Nami, Maxiju in na izbranih prodajnih mestih Müller.