Bila je najlepša deklica na svetu, takšna je danes

Pravijo ji nova Brigitte Bardot.

Leta 2011 je francoski Vogue kot gostujočega urednika najel Toma Forda, ki pa je s svojo potezo pošteno razburil javnost. Znameniti modni oblikovalec je namreč za zvezdnico editoriala angažiral takrat komaj 10-letno Thylane Blondeau, hčerko francoskega nogometaša in modne oblikovalke, ki je bila zaradi svojega videza prava svetovna senzacija. Razglasili so jo celo za najlepšo deklico na svetu.

Thylane je bila tako lepa, da so številni obtoževali njene starše, češ da jo predstavljajo kot seksualni objekt. Na fotografijah iz Voguea je dekle poziralo v tesno oprijeti obleki in čevljih z visokimi petami, njene ustnice pa so bile močno poudarjene z rdečo šminko. To pa ni bil njen prvi izlet v modni svet. Že leta 2006 je krasila naslovnico revije Vogue Enfants, pri vsega štirih letih, pa se je že sprehodila po modni pisti na reviji Jeana Paula Gaultiera.

Toda kljub svoji naklonjenosti do mode je bila Thylane v resnici od nekdaj zaljubljena v filmsko igro. Pojavila se je v nekem francoskem filmu, bila pa je tudi posebna gostja na filmskem festivalu v Cannesu, kjer je številne osupnila s svojo pojavo. Danes 16-letna Thylane, ki ji v Franciji pravijo kar nova Brigitte Bardot, je še vedno osupljiva lepotica, o kateri bomo v prihodnosti zagotovo še veliko slišali

Foto: @thylaneblondeau_fanpage/@thylaneblondeau