6 pomladnih makeup trendov (ki jim boste z lahkoto sledili)

Top 6 pomladnih lepotnih trendov po našem izboru!

Pomladni meseci so na modno in lepotno področje pripeljali marsikaj novega. Prinesli so lahkotnost, nekaj več barve in živahnosti. Na lepotnem področju je letos kar nekaj novih trendov, a vseeno se določeni nadaljujejo tudi s prejšnjih let. Katerim šestim trendom velja slediti po našem mnenju?

Vsekakor je trend »dewy«, sijočih in zdravih videzov tekočih podlag letos še vedno močno prisoten. Izbirajte torej lahkotnejše tekoče podlage, ki kožo vlažijo in imajo nekoliko bolj sijoč videz (pretirano matiranje ni potrebno, tudi če imate nekoliko bolj mastno kožo). Eden izmed trendov, ki je nekoliko drznejši in bolj nenavaden, je trend umetnih pegic. V uredništvu smo do tega trenda nekoliko zadržani, vsekakor pa smo mnenja, da so naravne pegice izjemno prikupne. Na licih naj bo rdečilo v naravnem odtenku – izdelek naj bo kremne teksture in sijočega videza.

Na očeh se v primeru, ko želite slediti pomladnim trendom, lahko odločite za tri različne videze. Prvi je videz zasenčenih oči po metodi »contouring« in »highlighting«. Verzija številka dve je nekoliko drznejša – to je eyeliner v živahnem odtenku. Zadnja pa daje videz »glossy« vek, ki izgledajo sijoče in skoraj mokro.