5 navad fit deklet

Poglejte si, katerih 5 navad se držijo fit dekleta!

Se sprašujete, kako jim uspe uskladiti vse vsakodnevne obveznosti, družinsko in družabno življenje, hkrati pa imajo še vedno čas za vadbo, zdravo prehrano in so iz leta v leto videti boljše? Tukaj je pet navad, ki se jih držijo fit dekleta in ženske:

1. Verjamejo v ravnovesje: Kljub uravnoteženi prehrani in pogosti telesni aktivnosti, fit dekleta vedo, da je vse v moderaciji in si na vsake toliko brez slabe vesti rade privoščijo kos tortice ali masten burger.

2. Načrtujejo vadbo in spremljajo svoj napredek: Z načrtovanjem telesne aktivnosti vadba postane del vsakdanjih obveznosti, ki ji moramo opraviti, nenehno spremljanje napredka pa je seveda najboljša motivacija.

3. Vedno poskrbijo za prigrizke: Aktivna dekleta v svoji torbici vedno nosijo prigrizke, kot so oreščki, sadje ali jogurt, vedno namreč poskrbijo, da imajo vsaj 5 majhnih obrokov na dan in da nikoli niso lačne.

4. Vsak prosti trenutek izkoristijo za telesno aktivnost: Počepi med umivanjem zob, stopnice namesto dvigala ali nekaj izpadnih korakov med odmorom v službi – fit dekleta telesno aktivnost vključijo v prav vsak prosti trenutek dneva.

5. Poskrbijo za kvaliteten spanec: Spanec je izjemno pomemben za našo telesno in psihično počutje, zato se fit dekleta trudijo spati vsaj 8 ur na dan.