5 lepotnih nasvetov za mlajši videz

Nasveti pri ličenju, ki vam bodo pomagali ustvariti sijoč in mladosten videz...

Prav vsaka ženska si želi, da bi bila njena koža videti bolj zdrava, sveža in sijoča. Morda let res ne moremo priklicati nazaj in z vsakim novim dnem nismo mlajše, a nekaj pravih potez pri nanosu make-upa bo dovolj, da bo vaša koža zasijala v osveženi in mladostnejši luči:

1. Zmehčajte svoje obrvi: Namesto špičastih, dramatičnih in ostro poudarjenih obrvi uporabite svinčnik za obrvi, ki je za odtenek svetlejši od barve vaših obrvi, in jih nežno poudarite.

2. Namesto črne izberite rjavo: Pri izbiri senčila namesto črne raje izberite rjavo barvo. Črna barva namreč optično zmanjša vaše oči in vas s tem tudi postara.

3. Odločite se za osvetljevalec: Mladostni videz z lahkoto dosežete s pomočjo osvetljevalca, ki ga nanesite na ličnice in ustvarite sijoč in svež videz kože.

4. Izberite svetlejše in toplejše odtenke: Kar se tiče pričeske, posezite po svetlejših, toplih tonih, temni lasje namreč ustvarijo prevelik kontrast na obrazu in močno poudarijo gubice.

5. Vedno posezite po kremasti teksturi: Namesto pudra vedno izberite kremasto teksturo, ki se bolje vpije v kožo in skrije starostne nepravilnosti.