4 koraki za popolne trepalnice

4 triki, s katerimi bo vaš videz resnično čudovit!

Maskara je zagotovo najpopularnejši in najpogosteje uporabljen makeup produkt na svetu. Naredi lahko ogromno razliko, trepalnice lahko poudari, podaljša ali jim doda volumen. Pa vendar, včasih je že lov za dobro maskaro precej težak. Zgodba pa se zaplete še pri nanosu. Torej, kateri 4 koraki so ključni pri doseganju popolnega videza vaših trepalnic?

1.UVIHAJTE TREPALNICE

Uporabite dobre klešče za vihanje trepalnic, ki jih ne bodo poškodovale, temveč jih povzdignile in pripravile na maskaro. Trepalnice naj bodo pred vihanjem suhe in popolnoma čiste.

2.ČE SI ŽELITE PODALJŠANJA TREPALNIC…

Potem začnite z nanosom na koncu trepalnic, nato naj sledi nanos na sredini in šele nato poteg od korena do konic. Trepalnice so namreč najtanjše prav na konicah, zato tam nanesite nekoliko več produkta.

3.ČE SI ŽELITE POVEČANJA VOLUMNA…

Nanesite maskaro z zig-zag gibi. Več volumna boste optično pridobile tudi, če s črno barvico obrobite notranji rob zgornje veke ali pa narišete tanko črto na zgornji rob veke.

4.ČE SE VAM MASKARA ODTISNE NA VEKE…

Velik problem je včasih nanos maskare, ki sledi nanosu senčil. Maskara se namreč lahko odtisne ob veko in tako uniči že prej nanešena senčila. Preprost trik, ki ga lahko uporabite je, da ob veko pred nanosom maskare pritisnete papirček in nato ob njem nanesete maskaro.