3 zvezdnice in 3 nasveti za lepo kožo

Kaj zvezdnice počnejo, da je njihova koža tako lepa?

Zvezdnice so danes »namazane z vsemi mogočimi žaubami«. Prav vsa kozmetika jim je dostopna, enako velja za številne popravke, obiske pri dermatologih ali drugih lepotnih strokovnjakih. Pa vendar, marsikatera prisega tudi na precej preproste trike. Za vas smo izbrali 3 zvezdnice in vam predstavili njihove nasvete za lepo kožo.

OLIVIA PALERMO
Modna ikona Olivia Palermo obiskuje lepotne strokovnjake že od svojega otroštva. Vseeno pa pravi, da se ključ do lepe kože skriva v vadbi – telesno je aktivna približno 5x na teden, tako poskrbi za svoje telo in tudi kožo. Prav nikoli ne gre spet brez, da bi si popolnoma odstranila ličila. Odstranjuje pa jih kar z vazelinom.

KATE HUDSON
Kate Hudson uporablja nekoliko bolj nenavaden trik – vsak dan obraz potopi v ledeno mrzlo vodo. Tako se popolnoma prebudi, koža pa dobi zdravo obarvanje.

SCARLETT JOHANSSON
Pred časom je Scarlett Johansson pričela raziskovati o naravni kozmetiki. Danes jo zvesto uporablja, saj je mnenja, da so kemikalije, ki so sicer v klasični, lahko škodljive. Kot tonik uporablja jabolčni kis, predvsem takrat, je njena koža nekoliko bolj problematična.