3 nasveti, kako v trenutku izgledati bolj samozavestno!

3 hitre in enostavne rešitve za situacije, ko morate izgledati kar se da samozavestno!
Ne glede na to, kako lep, talentiran ali popularen je človek, še vedno se lahko pripeti, da mu v določeni situaciji primanjkuje samozavesti. Včasih pa družba od nas vseeno zahteva, da pokažemo določeno mero samozavesti, da izgledamo kar se da dobro. V takšnih primerih vam lahko pride prav naslednji 3 nasveti:

#1 govorite počasi in razločno
Ko ste živčni, se velikokrat zgodi, da začnete govoriti hitreje in prav zato je več možnosti, da se vam bo med govorom zataknilo in živčnost se bo vsekakor opazila tudi navzven. Umirite se, zadihajte in poskusite govoriti počasneje.

#2 stojte bolj pokončno
Ko nam primanjkuje samozavesti, se velikokrat zgodi, da so naša ramena sključena, roke so velikokrat prekrižane ali pa skrite v žepih. Bolj naravno in samozavestno boste izgledali zravnani, ramena naj bodo sproščena.

#3 postavljajte vprašanja
Na različnih druženjih, dogodkih ali zabavah včasih roko na srce ni najbolj zabavno, predvsem če niste vajeni spoznavanja novih ljudi ali pa vam družba enostavno ne ustreza. v kolikor želite vseeno narediti vtis, postavljajte vprašanja. S tem boste pokazali interes, hkrati pa se boste razbremenili veliko govorjenja.

foto: Memorandum