3 lahkotne poletne frizure, ki jih morate preizkusiti

Preverite, v katerih 3 frizurah bo preživljanje vročine lažje (vi pa boste vseeno izgledali trendi)!

Ker na frizuro radi pozabimo in imamo pogosto zanjo le nekaj minut časa, smo za vas poiskali 3 lahkotne poletne izbire. Prav vse je enostavno ustvariti, hkrati pa bo v njih lažje prenašati vročino.

SPUŠČEN ČOP
Za to frizuro se iskreno povedano ne potrebujete zelo truditi. Enostavno si ustvarite čop in elastiko spustite nekoliko bližje, lase pa rahlo razrahljajte. Za nekoliko več volumna si lase, preden si jih spnite v čop, še nekoliko natopirajte. Zapomnite si, bolje nekoliko bolj razmršeno kot preveč urejeno. Vaš videz bo tako lahkoten in brezskrben.

RIBJA KOST
Ribja kost je verjetno ena najlažjih kitk, trendi ostaja tudi letošnje poletje. S kitko vam bo manj vroče, vaš videz pa bo v hipu izgledal bolj »chic«. Začnite jo plesti nekoliko nižje, jo razmršite in nekaj las izpustite iz pletenja.

POL-FIGA
Figa na vrhu lasišča, v katero je zajeta le polovica las, je letos veliki trend med blogerkami. Verjetno je tako popularna tudi zaradi svoje praktičnosti, saj lase popolnoma odstrani od obraza, še vedno pa dovoljuje vidno ohranjanje dolžine las.