3 fantje, ki obvladajo makeup (bolj kot ti)!

Lepotni mojstri, ki obvladajo ličenje!

Verjeli ali ne, makeup guruji niso le ženske. Po svetu navdušujejo tudi številni moški z izjemnimi sposobnostmi ličenja. Marsikateri veljajo za priznane vizažiste, spet drugi navdušujejo na družbenih omrežjih, portalu YouTube ali na svojem blogu. Nekateri makeup ustvarjajo kar na svojem obrazu!

To so trije fantje, ki makeup obvladajo bolj kot ti (in mi v uredništvu)!

James Charles @jcharlesbeauty
James Charles je 17-letni makeup mojster iz New Yorka, ki se je svojih veščin naučil kar sam. Samouk je letos dobil eno največjih potrditev – postal je namreč prvi moški obraz znamke CoverGirl. Navdušuje z videi na portalu YouTube, fotografijami makeup mojstrovin na Instagramu in poleg tega še čudovito poje. In ja, ima samo 17 let!

Patrick Simondac @patrickstarrr
Patrick Simondac, znan tudi kot PatrickStarrr ima na svojem Instagram profilu preko 2,5 milijona sledilcev. Tudi on ustvarja YouTube videe, sodeloval pa je med drugim tudi z Shay Mitchell in Carmen Carrero. Njegove sposobnosti ličenja so nadnaravne!

Thomas Halbert @thomashalbert
Thomas Halbert zaključuje našo trojico fantov, ki navdušujejo s svojimi makeup sposobnostmi. Je kralj osvetljevanja, njegovi videzi so naravnost perfektni. Na njegovem profilu na portalu YouTube boste našli ogromno mero makeup inspiracije in smeha.