10 lahkih tekočih pudrov za toplejše dni

Ob vedno bolj vročih dneh je lahka tekoča podlaga kozmetična nuja.

Ob vedno bolj vročih dneh je lahka tekoča podlaga kozmetična nuja.

Čeprav je poletje še daleč pred nami, so temperature že primerljive z junijskimi in nas spominjajo na prihajajoč letni čas, ko bo živo srebro močno narastlo. S spremembo temperatur pa se nekoliko spremeni tudi lepotna rutina, pri kateri prilagodimo kozmetične izdelke in posežemo po lahkotnejših, ki na koži ne pustijo obteženega in maskastega občutka. Začne se že pri vlažilnih kremah, ki jih je v tem letnem času priporočljivo nadomestiti z blažilnimi, v dekorativni kozmetiki pa se odločamo za manj uporabe ličil.

Mnogo žensk poleti zamenja svoje standardne tekoče podlage z različnimi BB oz. CC kremami, ki pravtako poenotijo polt, njihova tekstura pa je neprimerljivo lažja in nežnejša z običajnimi pudri, ki so pogosteje v uporabi v zimskih mesecih. Spet druge uporabnice ličil pa veliko raje kot da posežejo po alternativah pudrov, prisegajo na tekoče podlage, ki zagotovoijo koži zračnost, hkrati pa se ponašajo z ravno pravšnjo mero prekrivnosti.

Visoke tempertaure zahtevajo lahkotnejšo podlago in tukaj je le nekaj najboljših tekočih pudrov, na katere se boste lahko zanesli v naslednjih mesecih.

Vir: Elle.de