Zvezdniški stylingi za revijo Chanel vas bodo presenetili

Zvezdnice so za prestižno modno revijo izbrale svoje najljubše Chanel kombinacije.

Teden visoke mode v Parizu je na vrhuncu, mi pa smo preverili, s kakšnimi Chanel stylingi so zvezdnice presenetile na prestižni modni reviji.

23. januarja se je na Tednu visoke mode (pomlad, poletje 2018) v Parizu odvila vedno težko pričakovana modna revija hiše Chanel, ki slovi po prepoznavni klasični eleganci z veliko mero ženstvene romantike.

Pomembnega dogodka so se udeležile številne zvezdnice in pomembne osebnosti iz sveta mode, glasbe in filma, ki so se pokazale v svojih najljubših Chanel oblačilnih kombinacijah. Zvezdnice so posegle po različnih kosih dotične modne hiše in ustvarile poleg elegantnih stylingov tudi nekoliko bolj športne, popolnoma sproščene, spet druge zelo običajne in uradne modne outfite.

V prvi vrsti nismo mogli nikakor zgrešiti slavne oskarjevke Marion Cotillard, ki je izbrala daljši pleten pulover v stilu ležerne obleke, družbo pa ji je delala Isabel Huppert, ki je pravtako posegla po temno modri barvi.

Revije so se udeležile med drugim tudi (skorajšnja Lagerfeldova muza) Yara Shahidi, Sofia Coppola, Caroline de Maigret, Ines de la Fressange, manekenka Stella Tennant ter mnoge druge zvezdnice željne modnega spektakla.

Vir: Vogue