Zimska kolekcija usnjenih torbic, ki navdušujejo

Privoščite sebi ali svojim najbližjim popolno božično darilo....

Priljubljena urbana blagovna znamka Liebeskind Berlin ponovno navdušuje s kolekcijo usnjenih torbic in modnih dodatkov, ki so na voljo tudi v Sloveniji in sicer v ljubljanskem Cityparku.

Izbirate lahko med različnimi modeli velikih, srednjih in majhnih ročnih torbic. Majhne torbice so trend te sezone, so praktične, saj jih lahko vzamete s seboj povsod, vanje pa lahko spravite tudi najnujnejše stvari. Ker so v zimskem času dnevi krajši, običajno takrat nosimo torbice bolj temnih, umirjenih barv. Izstopajo predvsem črna, temno modra in bež.

Torbica je obvezen modni dodatek, pika na i vsakega outfita. Z njo pa dajemo okolici pomembno sporočilo o sebi in svoji samozavesti. Zato si upajte in izberite kvaliteten in moden kos.

In ker je december čas obdarovanj, lahko v trgovini Liebeskind Berlin izbirate med različnimi usnjenimi modnimi dodatki, kot so torbice denarnice, kozmetične torbice in ovitki za telefon, ki so odlično darilo katerega se razveseli vsaka ženska. Takšnih modnih dodatkov enostavno ni nikoli preveč.