3 modne kombinacije s katerimi boš navdušila na dopustu

Nekaj super stilskih nasvetov za poletne dni na morju....

Verjetno boste rekli, da to ni nič težjega, saj oblečemo kopalke in nadenemo natikače. A temu ni tako, če želite postati prava poletna modna dama. Nikakor ne smete pozabiti na ključne modne dodatke, ki se morajo v osnovi ujemati z vašimi kopalkami. Outfit obogatite s sončnimi očali, zanimivo pleteno torbo za na plažo, ki naj ima kakšen dodatek priljubljenih pom-pomov in seveda s trendi sandali ali espadrilami. V nadaljevanju smo pripravili nekaj stilskih predlogov, ki so nas popolnoma očarali.

Retro dama – podajte se v preteklost in izberite enodelne kopalke z rdeče-belim vzorcem, belo midi krilom in sandale s platformo, prav tako v beli barvi. Vsaki pravi vintage dami pa se k outfitu odlično poda slamnat klobuk in pletena torba

Elegantna zapeljivka – kombinacija modrih kopalk z vzorci ter belih elegantnih kratkih hlač je zadetek v polno. Stil obogatite z zanimivo torbico, ki se poda kopalkam in parom sandalov ali poletnih espadril.

Tropska kombinacija – poletje je idealen čas, ko lahko izberete vse mogoče barve in jih med samo skombinirate po mili volji. Če želite biti opazni, si privoščite močne barve.