Xiaomi 12, ki je povsem očaral, zraven prinaša tudi uro!

Sveže barve, ki jih prinaša pomlad, so bile kot nalašč za to, da smo preizkusili najnovejši Xiaomi 12 in njegove neverjetne umogljivosti, ki jih ima.

Akcija, ki prinaša veliko več kot le telefon
Xiaomi je v tem in začetku naslednjega tedna pripravil akcijo Prednaročila, kjer z nakupom telefonov serije 12 in 12 Pro dobite pametno uro S1 Watch Active, s katero bodo zabeleženi vsi vaši koraki, gibanje in utrip.

Ura bo postala zvesta spremljevalka
S skupno 117 načini fitnesa, vključno z 19 profesionalnimi načini, med katerimi lahko uporabniki izbirajo, se lahko Xiaomi Watch S1 in S1 Active samodejno prestavita, ko zaznata hojo in tek, bodisi na prostem ali na tekalni stezi. Naprave, ki so združljive z aplikacijama Strava in Apple Health, ohranjajo tudi izboljšano sledenje zdravju za celovito ozaveščenost, vključno s sledenjem nasičenosti krvi s kisikom SpO2, spremljanjem zdravja žensk in izboljšanim spremljanjem spanja. Ob polni polnitvi lahko baterija napaja 12 dni običajne uporabe ali do 24 dni baterije.

Napolni se prej, kot se pogleda ena serija
Telefon Xiaomi 12 se napolni v neverjetnih 18 minutah. To je manj časa, kolikor porabite za gledanje najkrajše serije. Razlog za to je implementacija nove stopnje hitrosti in varnosti polnjenja v vseh napravah serije 12.
Xiaomi 12 Pro je opremljen z neverjetno hitrim 120 W polnjenjem XiaomiHyperCharge, ki z uporabo načina Boost v celoti napolni baterijo 4.600 mAh v samo 18 minutah. Xiaomi 12 Pro prinaša nove generacije polnjenja glede na zahteve uporabnikov.
Xiaomi 12 ima v svojem kompaktnem ohišju vgrajene baterije s kapaciteto 4500 mAh. Obe napravi podpirata žično 67 W turbopolnilnik za hitro moč. Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 podpirata 50 W brezžično polnjenje in 10 W povratno polnjenje.

Telefon, ki ostane hladen tudi če ste vroči
Xiaomijeva nova tehnologija z neprekosljivimi zmogljivostmi hlajenja.
Xiaomi 12 Series ima napredne mobilne platforme Qualcomm® Snapdragon™. Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 se ponašata s procesorjem Snapdragon® 8 Gen 1 – Qualcommovo najnaprednejšo mobilno platformo. Ta procesor, izdelan v 4 nm procesu, poveča zmogljivost upodabljanja grafike GPU za 30 % in energetsko učinkovitost za 25 % v primerjavi s prejšnjo generacijo 1.

Obe napravi imata izjemno hitrost nalaganja in prenosa podatkov UFS 3.1 ter RAM LPDDR5 za hitrosti do 6.400 Mbps. Za optimalno izkušnjo ima serija Xiaomi 12 visoko zmogljive hladilne sisteme.

Serija Xiaomi 12 do 10. aprila prinaša darila!
Od 1. do 10. aprila 2022 poteka posebna akcija pri nakupu pametnega telefona.
V AKCIJSKI PONUDBI ob nakupu telefona Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 dobite uro Xiaomi S1 Watch Active.
Nakup telefona Xiaomi 12X pa vam do 10. aprila prinese slušalke Xiaomi Buds 3.