Vodilni modni trend jeseni: gležnjarji

12 najlepših modelov jeseni...

Gležnjarji so zagotovo eden najbolj modnih kosov te jeseni. V trendu je resnično veliko modelov med katerimi lahko izberemo, a se hkrati še težje odločimo kaj bomo nosile. Zato smo se podali na lov za najbolj trendi modeli gležnjarjev, ki so že na voljo. Lahko izbirate med nizkimi modeli, tik nad gležnji, ki so letos eden vodilnih modnih trendov. Krasijo jih lahko dodatki zakovic ali resic, lahko pa se odločite za izjemno modne kombinacije različnih tekstur in barv. Tako lahko klasičen črn gležnjar popestrite z dodatkom metalik detajla kot kovinskega dodatka ali pa izberete mešanico različnih tekstur.

Etiketa Shop 49,90 EUR

Mass

Etiketa Shop 49,90 EUR

Mass 89,99 EUR

V velikem slogu pa so se letos na modni prestol zavihteli kavbojski modeli gležnjarjev. V modno orbito so jih ponovno izstrelile priljubljene modne blogerke in sedaj so postali eden ključnih modnih kosov obutve te jeseni. Ponovno so na voljo številne izvedbe, vse od klasične črnine do metalik odtenkov.

Etiketa Shop 49,90 EUR

Mass

Etiketa Shop 54,90 EUR

Etiketa Shop 49,90 EUR

Stil “chealsea” gležnjarjev nas spremlja že več sezon. Pa saj je to nekaj popolnoma logičnega, ko pa delujejo tako elegantno in šik. Klasičen model zamenjajte za kakšno izmed letos priljubljenih modnih barv in popestrite jesensko sivino.

Mass 79,90 EUR

Etiketa Shop 49,90 EUR

Vsekakor pa ne smemo pozabiti tudi na nekoliko bolj elegantne in poslovne priložnosti, ko bomo izbrale gležnjarje z debelejšo peto. Hkrati pa bodo vaše noge hvaležne, saj so to najbolj udobni čevlji s peto kar ste jih kdaj nosile.

Etiketa Shop 54,90 EUR