Viralna H&M obleka, ki je začarala internet

Kako je obleka iz H&M postala zvezda TikToka: Odkrijte, zakaj je ta modni hit osvojil internet

Pomlad je tu in vsak dan nas preplavlja nova mrzlica nakupovanja, ko iščemo naslednji modni hit, ki bo popestril naše dni (in naše garderobne omare). Tokratna senzacija? Obleka, ki je postala prava spletna zvezda na TikToku!

Zgodba se je začela na TikToku (seveda, kje drugje?), kjer so vplivnice delile svoje navdušenje nad to obleko iz H&M. Da, prav ste slišali, postala je nova obsedenost na spletu. Ampak, ko enkrat vidite to obleko, boste hitro razumeli, zakaj!

Predstavljamo vam obleko, ki združuje udobje in eleganco na najboljši možni način. Izdelana je iz mehkega rebrastega pletiva, ki zagotavlja neprimerljivo udobje, in iz finega lana, ki vnaša poletno svežino v vsako obleko. Obleka krasita okrogel ovratnik in zapeljivo izrezan hrbtni del, ki vas bo pustil brez besed. In ne pozabimo na dolge, ohlapne rokave in nežno lebdeče krilo, ki obleki dodajata prav poseben čar!

http://https://www.instagram.com/p/C5kkLJor1rK/

A to še ni vse, kar je čudovitega pri tej obleki. Zaradi njenega dolgega kroja jo lahko nosite s katerimi koli čevlji – od športnih superg do elegantnih petk. Popolna je za vsako priložnost, od sproščenih dnevov do večernih izhodov. Navdušila je tudi hrvaške vplivnice, kjer smo poiskali modni navdih. 

Vir fotografij: Instagram