Videz, ki me navdihuje!

te že pripravljeni na poletno vzdušje? Poiščite navdih v živih barvah, vzorcih in Jibbitz priponkah, ki navdušujejo vse ljubitelje trendi Crocs obutve.

Ostanite zvesti svojim modnim smernicam in stilu ter z unikatno personalizacijo pokažite svetu svoj karakter.

Klasični Crocsi v Crush različici, ki so nadvse vpadljivi in robustni, so tokrat osvojili modne vplivnice. Kolekcija, ki temelji na višini, platformi in vpadljivih modelih v izstopajočih odtenki, je bila njihov povod za iskanje modne inspiracije. Rebecca, Anabel in Varja so torej stopile iz cone udobja, poustvarile videz, ki jih navdušuje, ter dovolile, da njihov stil govori namesto njih. Rebecca Gliha, modna vplivnica in stilistka, je svoj Crocs par v bež barvi kombinirala na dolg oversized suknjič, mini krilo in kratek top, dodala pa je še torbico, ki se je ujemala s celotnim videzom. Rebecca navdih za stajlinge črpa iz okolja, in sicer v neprestani želji po radovednosti in eksperimenaranju. Moda je namreč tista, ki ji predstavlja prostor za izražanje in je hkrati njen glavni navdih.

Pevka Anabel in vplivnica Varja Čižmek pa sta poskrbeli za črno-bel kontrast. Prva se rada vrača v preteklost in obuja spomine. Črne »Crocsice« je kombinirala na očetov suknjič in nam zaupala, da inspiracijo velikokrat najde pri svojih starših oziroma v njihovih modnih preferencah iz mladostniških let. Vplivnici Varji pa je najbližje sproščen mladostniški slog, ki ga je poustvarila z belimi Crocsi s številnimi Jibbitzi, jeans kratkimi hlačami, belo majico in torbico.

Iz kje pa vi črpate svojo modno inspiracijo?
Ko govorimo o stajlingih, modnih smernicah in trendi obutvi, si vsak pričara svoje asociacije. Spremenite svojo modno razsežnost in izberite Crocs.