Trije modni kosi, ki jim pri 30ih letih lahko rečete »adijo«

Modni strokovnjaki pravijo, da je čas, da se pri 30ih poslovite od...

Okoli 30ih let danes resnično vstopamo v pravo »odraslo« fazo. Konec je študentskih dogodivščin, zadnji čas je za resno službo in grajenje kariere. Za nekatere sicer ta faza pride prej, za druge kasneje. Dejstvo pa je, da v večini primerov le-ta prinese tudi prevetritev garderobe. Pa ne zato, ker bi to zahtevala leta, temveč priložnosti. Vsekakor lahko s trendi eksperimentirate skozi vse življenje, saj je v modi dovoljeno marsikaj. Vseeno pa je na določeni stopnički v življenju čas, da se določenih modnih kosov znebite. 30. leta so pravi trenutek, da začnete graditi na bistvenih kosih garderobe in morda kakšnega od mladostnih trendov zamenjate za bolj uglajeno različico. Predlagamo naslednje tri zamenjave!

Kratek poleten kombinezon lahko obdržite za obisk plaže, za na ulico pa ga zamenjajte za daljšim elegantnim črnim kombinezonom, ki bo vašo postavo podaljšal. Primeren je za različne priložnosti, celo za v službo.

Jeans pajac zamenjajte raje za moden kroj jeansa. V kolikor si želite izstopati, naj bo spodaj nezarobljen in morda celo na zvonec.

Kratki »crop topi« naj odidejo z vaše garderobe. Čeprav imate morda dobro postavo, so v resnici precej neresni oziroma precej neprimerni za večino situacij (edino morda sprehod ob morju na počitnicah). Zamenjajte jih za trenutno izjemno trendi viktorijansko srajco.