Parižanka razkriva, česa se pri zimskih stylingih izogiba

Šik Francozinja razkriva, česa se modne dame pozimi izogibajo.

Francozinje, znane po svojem brezčasnem šiku in neminljivi eleganci, ki jo najpopolneje utelešajo prav same, se v zimskih mesecih izogibajo specifično trem določenim stvarem. Deborah Reyner Sebag razkriva modne nezaželene izdelke.

Krog modnih kombinacij in stilskih navdihov se vedno obrne, želeli ali ne, na stran šik Francozinj, ki s svojimi najpreprostejšimi triki in modrimi predlogi vedno znova vzbudijo pozornost številnih modnih navdušenk po vsem svetu. Tokrat predstavljamo tri stvari, ki jih je v zimski garderobi francoske fashioniste nemogoče najti. Zato obstajajo jasni in prepričljivi razlogi, s katerimi se boš poistovetila tudi ti in svoj osebni modni slog približala simplističnemu francoskemu.

Francoska modna blogerka Deborah Reyner Sebag, ki jo lahko spremljamo na blogu The Daily Deb, je namreč za znan modni portal Who What Wear odkrila tri modne izdelke, ki jih pozimi ne nosi nobena Francozinja.

1. Fancy odštekane nogavice
Pozimi so nogavice neizogiben oblačilni kos, a modne dame raje kot po pisanih in okrašenih modelih, posežejo po nogavicah v črni, temno sivi ali temno modri barvi.

2. Neprivlačni gležnjarji
Francozinje nedvomno prisegajo na privlačne ženstvene modele obutve, kar jim ne uide niti pozimi. V kolikor jih okoliščine prisilijo izbrati manj ženstven model gležnjarjev ali škornjev, bodo kaj hitro izbrale par obutve, ki izgleda vsaj malo bolj glamurozno ter ga bodo lahko obule v kombinaciji z dobro krojenimi modnimi hlačami ali izstopajočim vzorcem.

3. Bela torba
Bela barva modnih dodatkov je najmanj funkcionalna in nepraktična izmed vseh ponujenih pestrih barvnih odtenkov, zato torbe v snežno beli barvi ne bomo našli v naboru modnih dodatkov šik Francozinj. A ker je torbica pomemben kos, ki styling zaključi v popolno celoto, se jim zdi smiselno investirati v nekoliko dražjo, a kvalitetnejšo torbo, ki bo zaradi preudarnejše izbire barve tudi dlje časa njihova zvesta (in čista) modna spremljevalka.