Tri najbolj trendi barve, ki jih lahko dodate v svoje stajlinge to poletje

Preverite, katere tri barve, so "it" barve tega poletja!

Poletje je idealen čas za vključevanje živahnih barv v vaše modne oprave. Vsak stajling je lahko precej bolj zanimiv in dovršen, če se modni kosi izbrani premišljeno, hkrati pa je videzu dodano kakšno manjše barvno presenečenje. Barve lahko najlažje dodajate svojemu videzu v obliki modnih dodatkov ali pa čevljev. Za vas smo pripravili 3 trendi barvne šoping predloge!

KRALJEVO MODRA
Kraljevo modra je zagotovo »it« barva letošnjega poletja. Dodajate jo lahko precej enostavno v obliki oblačil, še lažje pa z modnimi dodatki. Prednost kraljevo modre je ta, da se enostavno kombinira z vrsto različnih barv, celo črno. Izberite ogrlico znamke Perla in tako popestrite svoj videz. Ogrlica je primerna predvsem za zabave in posebne priložnosti.

TRENDI FUKSIJA
Barva fuksije je ena najbolj živahnih barv, ki bo dodala prav vsakemu videzu nekaj igrivosti. Je precej vpadljiva, pa vendar omogoča vrsto različnih barvnih kombinacij. Lepo se poda k barvno nevtralnim kombinacijam, kot tudi h kakšni živahnih barvi, kot je na primer modra ali pa rumena. Naš šoping predlog so Etiketa Shop sandali z visoko peto.

ŽIVAHNA RUMENA
Rumena je vsekakor barva poletja in prav zato je tudi letos odlična izbira. Je barva veselja in sreče ter prav zato odlična izbira za popestritev vaših dnevnih videzov. Videzu jo lahko dodate v obliki sončnih očal ZeroUV z rumenimi stekelci.