Trend sezone: enodelne kopalke

Kopalke v katerih boste blestele...

Po vseh letih, ko je bikini imel glavno vlogo na plažah, so kopalke, ki so jih nosile zadnja leta predvsem naše babice, glavni trend sezone. Enodelne kopalke so doživele velik modni preporod in postale pravi hit. Da se je ta vintage kos vrnil na plaže so seveda tudi tokrat zaslužne, kot za večino ostalih trendov, modne blogerke. Obožujemo jih predvsem zato, ker pristajajo vsem postavam in predvsem pomagajo tistim, ki želiijo prikriti kakšno nepravilnost na telesu. Seveda pa je trenutna ponudba tako pestra in modna, da lahko izbirate med res trendovskimi modeli, potiski, vzorci in tkaninami.

V nadaljevanju smo izbrali nekaj najlepših modelov trenutne ponudbe, kjer moramo izpostaviti linijo kopalk Frachella & GiaKiara. Slovenski modni duo, ki navdušuje z Instagram fotografijami in kopalkami, ki jih letos nosijo vse prave fashioniste. Slovijo po svoji preprostosti in enobarvnih modelih. Primerne so za dame, ki ljubijo minimalizem.

Trendi oblačil so letos narekovali trende kopalk, saj vse kar srečamo na ulici, zdaj najdemo tudi na plaži. Priljubljena oblačila z mrežastii detajli, topi in obleke z razgaljenimi rameni ter pisani boho vzorci, so eni glavnih modnih trendov letošnjega poletja. Vse omenjeno pa je bilo vodilo modnih oblikovalcev kopalk letošnje sezone.