Trend poletnih sandalov, ki se mu ne boš mogla upreti!

Sandali, ki navdušujejo ljubiteljice zadnjih modnih trendov...

Počasi, a vztrajno na vrh seznama najbolj zaželenih sandalov prihaja blagovna znamka uROPE. Sandali s katerimi so pohod med ključne modne trende poletja, modne navdušenke pričele že lani, se letos nadaljuje. Ne samo, da so zelo modni, odlikuje jih tudi udobje in vaše nogice bodo meste ulice ter peščene plaže prehodile v objemu udobja.

Komu so namenjeni? Urbanim nomadom in športnim uživačem, ki bodo zagotovo navdušeni nad modnimi špagaricami uROPE, narejenimi iz trpežne in mehke polipropilenske vrvi. Zanimive, sodobne oblike in pisani odtenki bodo obarvali vaš korak. Tudi, če se zmočijo v dežju ali slani vodi, obdržijo prvotno obliko in bravo.

Današnji življenski stil je vse bolj nomadski, ko iščemo nova urbana in ruralna doživetja v bližini in daleč. Špagarice so namenjene času, ko lebdimo, ko odklopimo glavo in misli prepustimo čudoviti domišljiji, ki nas popelje kamorkoli želimo.

Celotna ponudba je na spletu, kjer jih tudi naročite, cene pa se gibljejo od 40 evrov do 42 evrov, otroške modele pa naročite za 35 evrov.

Več na www.uropesandals.com, na Facebooku in Instagramu uROPE.