Top modni vzorci za poletje 2017!

Pike in pikice, cvetlice na sto in en način ter tropsko listje v zeleni eksotiki. Si lastiš že vse naštete vzorce?

Katere od naslednjih najbolj modnih vzorcev brezkompromisno obožujete? Poletje se bo bohotilo v pikah in pikicah, cvetlicah na sto in en način ter v vseh možnih izvedbah tropskega listja.

Predstavljamo modne kose iz Zarine kolekcije, ki jih krasijo najpopularnejši poletni vzorci in motivi.

Monstere niso priljubljene zgolj na Instagramu

Tudi o slednjem vzorcu smo že pisali in napovedali njegovo modno slavo, ki se mu obeta v letošnjih poletnih mesecih. Če obožujete Instagram fotografije tropskih (orjaških) rastlin, svoj Pinterest profil pa stalno zapolnjujete z novimi podobnimi eksotičnimi inspiracijami, ste se s tem trendom že zdavnaj spoznali. Strinjamo se, da tovrstni vzorci zelenega tropskega listja delujejo izjemno sveže in na nek očiten način tudi modno in hipstersko.

Retro cvetlice na oblekah in krilih (in vsepovsod drugod)

Droben in delikaten (ali pa tudi pošteno opazen zaradi barvne palete) vzorec cvetlic in cvetnih lističev bo letos krasil krila, obleke, poletne kombinezone pa tudi čevlje in preostale modne dodatke marsikatere modno osveščene ženske. Pravijo, da je poletje idealen letni čas, ko tudi najbolj neomajani nekoliko popustijo in posežejo po najlepših cvetličnih vzorcih.

Pike vseh velikosti in dimenzij

Sprašujemo se, če so pike pravzaprav sploh kdaj izven trenda? Hote ali nehote, vedno jim uspe, da se prikradejo v vsako letno sezono in na najbolj nevpadljiv način popestrijo tudi povsem monotone modne kombinacije. Ste za velike pike ali preferirate skoraj diskretne pikice? Modni mogotci in znamke hitre mode nam ponujajo široko paleto obojega.