Top 3 modni dodatki tega poletja

Katere tri modne dodatke to poletje po našem mnenju enostavno morate imeti?

Pravijo, da modni dodatki lahko »naredijo« celoten stajling. Na uredništvu se vsekakor strinjamo in smo mnenja, da lahko z nekaj spretnimi kombinacijami, svojo garderobo še toliko bolj izkoristite. Katere tri modne dodatke to poletje po našem mnenju enostavno morate imeti?

STATEMENT OGRLICA: letos so še posebej »in« večje ogrlice, ki so polne mornarskih elementov. Odločite se za temno modro ogrlico znamke Perla, ki je sestavljena iz debele vrvi in elegantne perle. Je vsestranska in uporabna tako za zabave, kot tudi poslovne priložnosti.

SONČNA OČALA KOT OGLEDALO: »mirrored« sončna očala, torej takšna, ki imajo odsevna stekelca v najrazličnejših barvah so eden največjih hitov tega poletja. Nosijo jih prav vse modne navdušenke in čas je, da si jih omislite tudi vi. Pobrskajte po ponudbi spletne trgovine ZeroUV.

MAJHNA BARVITA TORBICA: majhne strukturirane torbice so modne že kar nekaj časa. Poleti si omislite takšno v nekoliko bolj živahnem odtenku. Priporočamo modro ali pa roza, saj bosta lepo popestrili prav vsak videz. Tole lepotičko smo našli med ponudbo znamke Deichmann.