Tole je odličen namig za Valentinovo darilo

Blagovna znamka Jimmy, ki je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo električnih gospodinjskih aparatov, je v Sloveniji na voljo v spletni trgovini www.smartus.si.

Odlična ideja za Valentinovo darilo!
Če še ne veste, kaj bi ljubljeni osebi podarili za praznik, potem bo za Valentinovo darilo JIMMY F6 sušilec za lase odlična izbira. 


Svoji boljši ali lepši polovici pa lahko poklonite tudi JIMMY T6 električno zobno ščetko.

Izjemen razvoj inovativnih naprav za dom
Kot vodilna globalna blagovna znamka na področju čiščenja ima Jimmy pomemben položaj in velik vpliv, saj se vedno drži poslovne filozofije, da ustvarja vrednost za ciljne stranke, vztraja pri gradnji osnovne konkurenčnosti s tehnološkimi inovacijami, napredek pa sloni na raziskavah in razvoju. Podjetje ima več kot 700 razvojnih inženirjev, kar mu zagotavlja razvoj inovativnih naprav za dom.

Jimmyja hvalijo gospodinjstva v več kot sto državah po svetu
Do leta 2021 je podjete letno izdelalo 10 milijonov kosov sesalnikov in 4 milijone kosov drugih gospodinjskih aparatov, ki jih uspešno prodaja v več kot 100 državah in regijah.

JIMMYjevi sesalci, na katere prisegajo zadovoljni uporabniki
Poleg sušilcev za lase in zobnih krtačk, ki so vrhunska darila za Valentinovo, pa JIMMY predstavlja tudi vrhunske pokončne brezžične sesalnike JIMMY HW8 Pro v vijola ali JIMMY HW8 modri barvi, ročni sesalnik JIMMY JV35 za pršice in pokončni brezžični sesalnik JIMMY JV85.