Težko pričakovana kolekcija Kenzo za H&M

Zlahka bi kolekcijo poimenovali »it« kolekcija jeseni!

Ko se je #HMBalmaination histerija dodobra polegla, znamka H&M prinaša novo sodelovanje še z enim modnim velikanom – znamko Kenzo. V izbrane H&M trgovine bo le-ta prišla 3. novembra 2016 in bo, kot je tudi pričakovano, prava barvna senzacija.

»Želeli smo povedati zgodbo naše znamke. Našo zgodbo, zgodbo vseh nas.« (Humberto Leon, kreativni direktor pri znamki Kenzo)

https://youtu.be/D3kO4Iz65tU

Oblačila in modni dodatki za ženske ter moške odražajo kreativnost modnih ustvarjalcev pri znamki Kenzo, lookbook kampanje pa predstavlja ultimativni izbor Kenzo x H&M ambasadorjev, med katerimi so model in aktivistka Iman, glasbenik Chance the Rapper, igralka Chloe Savigny, igralec in aktivist Rosario Dawson, glasbenik in skladatelj Ryuichi Sakamoto, glasbenica Suboi in aktivist Xiuchtzcatl Martinez. Ujeti so bili pred fotografski objektiv legendarnega fotografa po imenu Jean-Paul Goude. Že sam lookbook nas je v uredništvu več kot navdušil in kot velika večina modnih navdušencev se prihoda kolekcije Kenzo x H&M zelo veselimo. Podpis znamke je močen in jasen, kar je tudi edino prav.