Teden mode v New Yorku: igra vzorcev na ulicah

Navdušila nas je igra vzorcev na ulicah New Yorka!

Zaključil se je New Yorški teden mode, ki modnih navdušencev ni pustil ravnodušnih. Navdušili so številni oblikovalci oziroma modne hiše, pogled na ulice pa je razveselil marsikaterega ljubitelja nosljive, a drugačne »streetstyle« mode. Unikatne kombinacije obiskovalcev in obiskovalk so prepričale tudi naše uredništvo, navdušili smo se predvsem nad igro vzorcev. V katerih vzorcih boste torej letos »in«?

ČRTE
Črte ostajajo najpogostejši trend med vzorci, enostavno jih je vkorporirati v najbolj trendi kombinacije, kot tudi v poslovne stajlinge. Lahko so v vertikalni ali horizontalni različici, enakomerno razporejene ali ne, dodale bodo nekaj dinamike.

POTISKI
Čeprav velja potisk palm za poletni potisk, se bo očitno nosil čez celo leto – lahko po celotnem modnem kosu, ali le kot popestritev nekega dela. Na ulicah New Yorka je bila opaziti tudi kar nekaj majic s potiskom znamk ali znanih bandov. Nad njimi se še posebej navdušujejo modne blogerke.

MINIMALIZEM
Minimalističen pristop je mogoč tudi pri izbiri stajlingov z vzorci. Modne navdušenke obožujejo majhne drobne pike razporejene po celotni obleki, opaziti pa je tudi nekaj manj previdljivih vzorcev.

DODATEK NA ZGORNJEM DELU
Vzorci so lahko središče stajlinga tako, da jih kombinirajte z enobarvnimi modnimi kosi. Takšne so lahko že prej omenjene majice z logotipi oziroma potiski, naše uredništvo pa sta navdušila dva stajliga, ki sta se odločila za nekoliko drugačen vzorec – retro geomatričen pulover in takšen, ki ga krasijo konji.