Tara Zupančič bo v četrtek predstavila najnovejšo kolekcijo oblačil

Znamka Varishana, www.varishana.com/boho prihaja v Galerijo Tvornica.

Za vse mirne bojevnice, indijanke, vilinke in boemke – po duši in srcu. So dekleta, ki se rade igrajo s kodrastimi valovi vetra, ki se kot eno sprehajajo po igličastih poteh narave in si svoje ideje zatikajo za pas, kot si indijanci predano pletejo barvite naglavno okrasje.


Okrasje s katerim sanjajo tudi ponoči, perjavito, močno, živalsko in dušno prepletajo sanje in resničnost, živijo za svoje bitje in mu poklanjajo sebe.
So dekleta, ki si upajo biti drugačna. Upajo si biti eno z naravnim bitjem, upajo si priznati nezemeljske energijce, nosijo jih pri svojem srcu in jih ponosno pokažejo svetu.
To so prhutava, sanjava in čedna – boho dekleta.

VABILO: V ČETRTEK, 23. 5. 2024 OD 17. URE DALJE V PRODAJNI GALERIJI TVORNICA

Vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi čudovite poletne prhutave & boemske kolekcije Varishana, ki bo potekala v četrtek, 23.5.2024 od 17h naprej, v prodajni galeriji Tvornica.
TVORNICA je prodajna galerija slovenskega oblikovanja in umetnosti. Je prostor kjer se tvori, ustvarja in prodaja. Svoj čas posvečamo kvalitetni ročni izdelavi ter prodaji slovenskih oblačil, nakita, modnih dodatkov, keramike in umetnosti.


Ustvarjalka Tara Zupančič, s svojo znamko oblačil in modnih dodatkov Varishana, v naslednjih treh mesecih gostuje v naši prodajni galeriji, kjer imate priložnost doživeti in se navdušiti nad njenimi edinstvenimi stvaritvami.
Vabljeni od 17.00 naprej, da se prepustite čarom prvih sončnih žarkov, živih barv in pisano sanjavih kreacij Varishana izdelkov. Če ste naveličani dežnih kapelj in neprijetnih temperatur, je to prava priložnost, da se prepustite poletnemu vzdušju!
Za dobro glasbo bo poskrbel vrhunski DJ Vuk Zwook, ki bo dodatno popestril vašo izkušnjo.
Obljubljamo dobro glasbo, navdihujočo atmosfero in izjemno izkušnjo, polno kreativnosti in lepote. Pričakali vas bodo nasmejani obrazi, pozitivne debate ter osvežilne hladne pijače, vse v srcu centra Ljubljane.
Vabljeni vsi, ki si želite vstopiti v poletje na edinstven in stilsko privlačen način!

O znamki: www.varishana.com/boho