Stilski triki, ki podaljšajo postavo

Nismo vsi Kendall in Gigi, zato je tukaj izbor modnih kosov, ki vas bodo optično podaljšali.

Večina predstavnic nežnejšega spola bi si želela kakšen dodaten centimeter, predvsem ko gre za sledenje zadnjih modnih trendov. Višja dekleta so pogosto v prednosti, saj modni oblikovalci razmišljajo predvsem o tem, kako bodo oblačila nosile manekenke, ki so merijo 175 centimetrov in več. Realnost pa je, da so ženske v povprečju visoke okrog 160 centimetrov in imajo z izborom oblačil nemalokrat težave. Zato smo pripravili seznam modnih kosov, s katerimi boste izgledale nekoliko višje, hkrati pa bodo izbrana oblačila lepo oblikovala vaše telo.

Asimetričen top z V izrezom

V izrez zgornjih delov je zelo dobrodošel pri dekletih z manjpo postavo, saj dolžina izreza optično podaljša celo postavo. Dodajte mu še dolgo verižico s katero dodatno poudarite dolžino trupa.

Jeans hlače do gležnjev

Predolge hlače manjšim postavam ne naredijo nobene usluge. Ker so topli spomladanski dnevi že tukaj, oblezite raztrgan jeans krajšega kroja. Izberite model s krajšimi hlačnicami ali kroju klasične dolžine zavihajte hlačnice do gležnjev.

Monokromatski outfit

Omislite si kakšen barven monokromatski stajling od glave do pet. Kombinirajte zgornji in spodnji del v enaki barvi.

Kratka obleka

To je eden izmed redkih modnih kosov v katerem bodo manjše ženske izgledale bolje in ne preveč razgaljeno. Dame z dolgimi nogami v kratki obleki kaj hitro izgledajo ceneno. Letošnja izbiraje zelo pestra, od boemskih vzorcev in potiskov do klasičnih enobarvnih modelov. Mi smo tokrat izbrali priljubljeni jeans model kratke obleke.

Sandali z visoko peto v kožni barvi

Visoke petke so pri majhnih postavah zagotovo rešitev številka 1. Ker se bež barva čevljev na nek način optično zlije z barvo kože, vaše noge izgledajo daljše. Kožni modeli čevljev so letos eden vodilnih modnih trendov. So zelo uporaben kos, ki ga lahko kombiniramo z vsemi barvami oblačil in pri tem nismo dolgočasni, temveč v koraku z najnovejšimi modnimi smernicami.

Dolga verižica

Za piko na I vašega modnega outfita izberite dolgo verižico, ki bo v kombinaciji s pravim izborom oblačil izdatno podaljšala vašo postavo.

Mini krilo

Enako kot velja za obleke, velja tudi za krila. Krajše kot je bolj pristaja nižjim postavam. Letos so izjemno modni asimetrični modeli, ki še izdatno podaljšajo vašo postavo.