Stilski predlogi: Kako nositi crop top?

Preverite naše predloge, kako nositi crop-top, ki je eden glavnih trendov sezone!

»Crop top« se je vrnil v modo že nekaj časa nazaj. Trend iz 80ih let je tako trendi tudi to sezono, v nekoliko drugačni različici, kot so jih kar nekaj let nazaj nosile Britney Spears in Spice Girls. V trendu so že nekaj časa, a poraja se večno vprašanje, kako jih kombinirati. Za vas smo pripravili mini vodič po najboljših modnih kombinacijah ta hip!

HLAČE ALI KRILO Z VISOKIM PASOM
Modne blogerke obožujejo kombinacije crop topov in kosov z visokim pasom. Tako boste pokazali le nekaj kože, vaš videz pa bo še vedno lahko precej uglajen ali pa popolnoma trendi.

ŽIVAHNO MIDI KRILO ALI TRENDI CULOTTES HLAČE
Midi krilo z ogromno volumna je eden najbolj vpadljivih kosov, ki se odlično poda s kratkimi topi. Druga izjemno popularna izbira so hlače culottes.

ŠIROKI MODELI
Širši modeli crop topov so nekoliko omiljena različica, saj ne poudarijo tako zelo vaše silhuete. Še vedno pa so lahko zelo trendi izbira – v obliki debelejših materialov, pletenin ali nekoliko drugačne romantične srajce.

CROP TOP Z DOLGIMI ROKAVI
Čeprav morda poletje ni ravno najprimernejši čas, morda vseeno pride crop top z daljšimi rokavi prav ob nekoliko hladnejših večerih.

KOT ENA IZMED PLASTI
Plastenje je prav vedno »in«, tudi v kombinaciji s crop topom. Spodaj lahko oblečete daljšo majico ali srajico, crop top pa vam lahko služi le kot vrhnji del. Poigrajte se z barvami, materiali ali vzorci.

NEKOLIKO DALJŠA RAZLIČICA
Z nekoliko daljšo različico boste pokazali manj kože, videz pa bo bolj primeren tudi za nekoliko bolj resne priložnosti. Dobra odločitev je tudi crop top, ki je krajši spredaj in daljši zadaj.

MATCHY-MATCHY
Ene izmed najbolj vpadljivih in najbolj trendi kombinacij so ujemajoče kombinacije zgornjega in spodnjega dela. Modne blogerke jih naravnost obožujejo, na daleč pa včasih celo dajejo videz obleke oziroma modnega kombinezona.

foto: Pinterest