Ste povabljeni na poroko? Uredite se dogodku primerno

Ste povabljeni na poroko?

Sezona porok je v polnem teku in te dni si morda tudi vi zastavljate vprašanje, kaj obleči in obuti, da boste videti odlično. Tudi če se ne poročite vi, se uredite tako, da se boste počutili kot zvezda dogodka. Kot svat na poroki se izogibajte oblačilom v črni ali beli barvi. Raje bodite barvite in drzne in ne pozabite na eleganco. Letos so še posebej v trendu pastelne barve in cvetlični vzorci, izberete pa lahko tudi kakšno močnejšo barvo. Da boste z lahkoto preplesale celo noč, predlagamo sandale s polno peto, saj so ti nadvse prijazni do vaših nog.

Etiketa Shop 29,99 EUR

Mass 79,99 EUR

Etiketa Shop 34,90 EUR

V primeru, da se odločite za bolj enostavno obleko, izstopajte s čevlji in izborom torbice. Enostavno oblekico lahko popestrite z zanimivim izborom čevljev z resicami in trakci.

Etiketa Shop Misbehave 35,90 EUR

Mass 89,99 EUR

Etiketa Shop Qupid Shoes 32,40 EUR

Poleg klasičnih oblekic je letos izjemno moden kombinezon, ki bo poudaril vašo postavo in vam dal pridih drzne zapeljivosti. V primeru, da se odločite za enobarven kombinezon, ga popestrite z močnim nakitom in čevlji v kovinskih barvah ter kamni. H kombinezonu se odlično podajo tudi nizki sandali.

Etiketa Shop 35,92 EUR

Etiketa Shop 44,90 EUR

Mass 39,92 EUR