Srajce bomo vezali tudi jeseni

Modne srajce iz najaktualnejše ponudbe.

Srajca, ki jo zavežemo spredaj ali zadaj, velja za zelo hvaležen oblačilni kos, ki nudi enostavno kombiniranje za dnevne in večerne priložnosti, ob tem pa ustvari daleč najbolj eleganten modni videz.

Najslavnejše modne blogerke in trendseterke nikakor ne skrivajo, da je srajca njihov najljubši kos, ki ga lahko kombinirajo na 101 možen način, a še toliko bolj obožujejo srajce s sprednjim ali zadnjim vozlom. Slednji detajl je na sofisticiran način popestril vsako klasično srajco in zavzel pomembno mesto v garderobi malodane vsake modno osveščene ženske. Zaradi vsestranske funkcionalnosti boste omenjen oblačilni kos oboževale tudi ve, a verjamemo, da nanj prisegate že zadnjih nekaj mesecev.
Modne znamke v svojih high street ponudbah predlagajo raznovrstno paleto praktičnih in vsestranskih srajc, ki jih lahko vežete na mnogo več načinov in z vozli ustvarjate kar najbolj unikatne stylinge. Vseprisoten je vzorec vodoravnih in navpičnih črt, kar pa ni edina izbira, saj vas bodo prepričale tudi pike, raznoliki geometrijski vzorci ali pa večna enobarvna preprostost. Izberite vašo najljubšo modno srajco in jo oblecite k jeans hlačam, elegantnemu pencil krilu ali cigaretnim hlačam za bolj formalen videz.

Predstavljamo izbor srajc znamk Mango, H&M in Zara.