Spoznajte 10 največjih skandinavskih trendseterk

Skandinavske trendseterke imajo prirojen smisel za zimske modne kombinacije!

Skandinavke odlikuje zapomljiv smisel za prečiščen stil, za katerega lahko le ugotavljamo, ali jim je bil morda položen v zibko.
Preveri, katera dekleta sestavljajo modno deseterico in vključi nekaj skandinavskega minimalizma tudi v svojo garderobo.

Skandinavski stil je tudi letos doživel razcvet in kar ne moremo se ga naveličati, sploh pa ne, ko je govora o zimskih modnih kombinacijah, ki jih dekleta s severa nevprašljivo obvladajo. Omenjen oblačilni stil temelji na izredno prečiščenih akromatskih stylingih, ki barvne palete bistveno ne spremenijo niti za različne dogodke in priložnosti. O njegovem ponovnem razcvetu in prevladi med modnimi inspiracijami je pisala tudi pomembna modna publikacija BoF, ki je fenomen skandinavskega stila zaključila s tezo, da ga prav moč nenehne transformacije in evolucije ustvarja vsesplošno popularnega in posebnega.

Moč skandinavskega stila pa na dnevni ravni dokazujejo modne trendseterke z mrzlih severnih držav, ki na svojstven kreativen način približajo nove predloge in zamisli za dovršene stylinge tudi v najhladnejših mesecih v letu. Še posebej izstopa 10 skandinavskih trendseterk, ki jim sledi ogromno število modnih ljubiteljev, mi pa smo izbrskali njihove najboljše zimske modne videze.

Preveri, katera dekleta sestavljajo modno deseterico in vključi nekaj skandinavskega minimalizma tudi v svojo garderobo.

1. Sophia Roe

2. Pernille Teisbaek 3. Freja Wewer 4. Darja Barannik 5. Caroline Blomst 6. Tine Andrea 7. Elina Olofsson 8. Caroline Brach Nielsen 9. Josefine H.J. 10. Jeanette Madsen