Se lahko uprete posnemanju stylinga Belle Hadid?

S svojo popolno stilsko pojavnostjo lahko Bella Hadid premaga vse. Izbrali smo 4 najboljše outfite.

Mlajša sestra svetlolase manekenke Gigi Hadid, svetovno javnost vedno znova in znova preseneča s svojimi odličnimi stylingi. Bella, težko je bilo izločiti zgolj 4 najboljše outfite, pa vendar smo izbrali sledeče.

21-letna temnolasa Bella, ki velja za močno konkurenco v modnih vodah, ne le da popolnoma obvlada posel, temveč ruši modne zidove tudi s svojo ubijalsko modno podobo. Sama zase pravi, da sta si s sestro Gigi, ki je prikupen svetlolasi angel, kakor jo poimenuje Bella, popolnoma nasprotni. Bella obožuje presenečnja, zato tudi s svojo zunanjo podobo in stilskimi odločitvami vedno znova šokira, a še zmeraj navduši. Njen stil je hkrati ekstravagnten, gotski, moderen in v istem hipu retro, avtentičen in kar je najpomembneje, Bella s svojimi modno-stilskimi odločitvami navdihuje malodane vsako dekle in žensko.

Na Etiketi smo se podali v lov za štirimi najbolj prepričljivimi in navdihujočimi outfiti, s katerimi Bella osvaja ves svet. Nedvomno so vredni posnemanja, nekaj pomoči pa vam nudimo tudi z nakupovalnimi predlogi.