Rožnato zlata perfekcija!

Nakit, ki nas je navdušil!

V toplejših dneh Zlatarna Celje zapeljuje s svežino in nežnostjo zlatih kolekcij Oriflower in Unique. Prefinjeno poigravanje barvne harmonije in rdečega zlata bo nežnejše predstavnice poneselo v poletne dni z vonjem po cvetju.

Nakit, ki bo v lahkotni in cvetoči sezoni požel pravo mero navdušenja, nosi barve in obliko rožnatega navdiha. Najnovejši zlati kolekciji Oriflower in Unique se z nežnimi in zapeljivimi linijami izvrstno dopolnjujeta s trendi spomladanske poletne mode. Naše uredništvo je prepričala predvsem rožnato-zlata kombinacija!

Satenasti dotik v zlati kolekciji Oriflower
Nakit iz zlate kolekcije Oriflower simbolizira cvetlico, ki pod svojimi satenastimi cvetovi skriva srčico svoje naravne lepote. Izbirate lahko med kombinacijo dveh barvnih odtenkov, v prvi odkrijte rdeče zlato, ki obdaja mlečno rožnati opal ter tako ustvarja igro matiranih in sijočih površin, medtem ko druga razkriva udarnejši splet belega zlata s temnim oniksom. Kolekcija Oriflower vključuje prstan, uhane in ogrlico, pri čemer lahko pri uhanih po svojem okusu preizkusite švedski ali vzmetni patent.

V čistih linijah zlate kolekcije Unique
Posebnost spomladanske zlate kolekcije Unique so kot intarzija vdelani opali, ki se unikatno zlijejo z rdečim zlatom in ustvarijo neponovljivo skladje barv. Vsak kos kolekcije se od drugega razlikuje in mu je tako moč najti samo podobnega, a nikoli povsem enakega. Izkušeni mojstri Zlatarne Celje izbrani opal ročno brusijo in prilagajajo v za to pripravljeno ležišče. Vsak komplet kolekcije Unique ima tako edinstven značaj, ki bo takšno noto dodal tudi vaši modni kombinaciji.