Razmišljate o frufruju? Zastavite si le eno vprašanje.

Pri frufruju ni pomembna le oblika obraza!

Nihče med nami verjetno ni imun na skušnjave. Enako velja za poigravanje z mislijo o frufruju. Preden se dokončno odločite za ta resen korak, si postavite preprosto vprašanje: ”Ali se mi vsako jutro mudi?” Namreč, da bo frufru videti kot iz škatlice, vsako jutro zahteva redno umivanje in stiliziranje. Če že sedaj zjutraj hitite in odhajate zadnjo sekundo od doma, se frufru skušnjavi izognite v velikem loku. Za vse, ki se boste zanj odločite, vam podajamo nekaj super napotkov kako doseči popolno oblikovan frufru.

Oblikujte ga s sušilcem za lase

Frufru, ki se posuši na zraku, ni ravno lepo oblikovan in ne dosežemo pričeske, s katero si želimo paradirati naokoli. S sušilcem za lase ga boste oblikovale v le par minutkah, odsev v ogledalu pa vam bo v veselje. Dovolj bo že pravilno usmeriti sušenje las in ga oblikovati po vaših željah. Izkušeni frizerji priporočajo sušenje las z leve na desno, vse dokler se popolnoma ne osušijo. Poleg tega priporočajo krtačo s svinjskimi ščetinami, saj imamo z njimi popolno kontrolo nad oblikovanjem.

via GIPHY

Pravilno dozirajte lepotne proizvode

Lepotni pripomočki, kot so razni serumi, kreme, geli, vam bodo pomagali pri oblikovanju frufruja. Pri tem imejte v mislih, da za oblikovanje potrebujete majhno količino preparata. V nasprotnem primeru boste dosegli masten videz, tega pa nikakor nočete.

Poskrbite za striženje

Za razliko od drugih pričesk, je potrebno frufru redno striči. Če se vam zgodi, da vaš frufru preraste želeno dolžino, vašega frizerja pa ravno ni v mestu, uporabite malo debelejšo krtačo za oblikovanje. Tako se bodo lasje malo privzdignili. Ali pa še boljše, posušite si jih na stran in ustvarite popolnoma novi look.

via GIPHY

Foto: Instagram, Pinterest