Pri Victoria’s Secret ne bodo več delali kopalk?!

Novice, ki jih nismo pričakovali!

Prva asociacija na znamko Victoria’s Secret je so verjetno njeni angelčki, nato spodnje perilo in kopalke. Vse kaže, da slednjega z naslednjim letom pri znamki VS ne bo več. BuzzFeed News je namreč poročal, da naj bi znamka po tej sezoni prenehala izdelovati in prodajati kopalke ter tako več pozornosti namenila aktivnim oblačilom.

Materinska družba L Brands je v začetku leta navedla, da prodaja kopalk znaša $500 milijonov dolarjev, kar je manj kot so pričakovali. Les Wexner, direktor podjetja L Brands je v eni izmed svojih izjav navedel, da bi spremembe lahko prinesle nekaj dodatne rasti v podjetju in dodale jasen fokus in vizijo za prihodnje. Pri VS so izjavili tudi, da s tem mesecem začenjajo z nekoliko drugačnimi kampanjami. Nič več ne bo klasičnih katalogov, podjetje pa bodo preorganizirali v tri divizije Victoria’s Secret lingerie, Victoria’s Secret beauty in Pink.

V govorice na uredništvu sicer nismo prepričani, vsekakor pa menimo, da bo kar nekaj navdušenk precej razočaranih, če se napovedi uresničijo. O razpletu pa vsekakor poročamo!