Praznične outfite bodo krasile razkošne vezenine

Te dni so vezenine na oblačilih neizogibne.

Iščeš zamisel za edinstvene modne videze v duhu božiča in pričakovanja novega leta? Razkošne vezenine so najbolj praznična modna izbira te dni.

V kolikor še vaši stylingi za praznične obiske, druženja, skupna kosila s sorodniki in prijatelji niso dokončno sestavljeni, predlagamo daleč najbolj idealno stilsko zamisel za vsa praznična srečanja, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Ves navdih se skriva v enobarvnih ali večbarvnih vezeninah, ki v največji meri krasijo tople puloverje, puli majice, jope in tudi pletene obleke. Četudi je vaša izbrana vezenina nekoliko manj razvejana od nekaterih spodnjih predstavljenih, je čar vezenin v njihovem nevsiljivem bogatem videzu, saj dajejo videz prefinjenega razkošja v kakršnikoli obliki in barvi.

Če prisegate na modno udobje, bo topel pleten pulover z vezeninami po dolžini rokavov kot posrečen za vas, saj bodo izvezeni vzorci popestrili sicer popolnoma casual videz vaših najljubših kavbojk in puloverja. Za vse tiste, ki pa se bolje počutite v elegantnejših kombinacijah, so obvezni oblačilni kosi vaše praznične garderobe obleke in krila z vezeninami.

Za sveže praznične zamisli pokukajte malo nižje!

Ustvari svoj praznični videz z naslednjimi vezeninami