Posnemaj stil modne blogerke: Alje Bitenc

Modna inspiracija....

Alja Bitenc je prikupna mladenka, ki jo večina pozna kot modno blogerko, ki ustvarja ABC Style Blog. A mnogi ne vedno, da je Alja poleg bloganja aktivna na številnih, ne samo modnih projektih. Slodeluje z ekipo Goat Story, ki jo poznamo iz uspešnih Kickstarter projektov. Zagotovo pa večina med vami pije vodo iz najbolj trendi stekleničke Myequa. Ja, prav ste ugotovili, tudi tukaj je Alja prisotna. Ob vseh delovnih obveznostih, pa ji še vedno ostane dovolj časa za ustvarjanje modnega bloga in izražanje kreativnosti, ki jih lahko občudujemo skozi odlične foto zgodbe. Alja nas je tokrat navdušila s svojim modnim stilom, ki ga z lahkoto posnemate tudi vi in postanete prava urbana kraljica.

Alja nosi trenč Balmain za H&M z dvorednim zapenjanjem. Mi pa predlagamo, da izberete plašč v mornarskem stilu Etiketa Shop.

Alja nosi “mom” jeans hlače iz Zare. Model, ki se počasi, a vztrajno prebija v naše garderobne omare je obvezen modni kos, ki bo nadomestil izpeti skiny jeans.

Modni dodatki v tem outfitu odigrajo zelo pomembno vlogo. Izbor torbice je ključen, saj z njim razbijemo monotono modrino, kapa pa je obveen kos, ki je hkrati moden in v hladnih dneh izjemno uporaben.

Torba River Island 65,00 EUR

Kapa s.Oliver 35,99 EUR

Tako kot mnoge druge modne navdušenke pa je tudi Aljo obrnorel trend umetnega krzna. Priljubljene športne copate lahko naročite v spletni trgovini Etiketa Shop.