Poletni top, ki ga bo želela vsaka modna navdušenka!

''IT'' top poletja imata v ponudbi tako Zara kot H&M.

”IT” top poletja imata v ponudbi tako Zara kot H&M.

Naredili smo vpogled v najnovejše kolekcije za pomlad in poletje, kjer je predvideti najbolj popularne modne kose prihajajoče sezone pravi mačji kašelj.

Napoved priljubljenosti nekaterih modnih kosov ni tako zakomplicirana, kot se morda zdi. Dovolj je že, da oblačilo izpolnjuje nekaj osnovnih zakonitosti za masovno privlačnost; dizajn naj bo sodobno ženstven in praktičen, cena dostopna, estetika pa v skladu z modnimi hišami, ki so najbolj priljubljene že zadnjih nekaj let et voilà!

Primer takšnega modnega kosa, ki bo kaj kmalu viden na vsaki ulici tako velikih kot majhnih mest in ima tisto nekaj, kar prepriča večino modnih ljubiteljic, je nedvomno bela bluzica z izrezljanimi okroglimi oblikami in dodanimi volančki. Omenjen ”IT” kos naslednje sezone se ponaša s pridihom modne romantike in preprostosti, zaradi česar bodo možne številne variacije kombiniranja oblačila po okusu tudi najbolj zahtevnih fashionist.

Da diši po oboževanosti bele romantične bluzice, dokazuje tudi ponudba Zare in H&M-a, saj sta prav obe znamki v svojo kolekcijo vključili skoraj identičen kos.