Poiščite navdih v stilu grških boginj

Stil grških boginj je sinonim za eleganco, lahkotnost in ženskost.

Zgodovina in mitologija sta vedno navdihovala modo, a malokateri slog je tako ikoničen kot tisti, ki je navdihnjen s starogrškimi boginjami. Združitev klasične elegance z modernim pridihom ustvarja obleko, ki je hkrati prefinjena in osupljiva. Za letošnje poletje smo poiskali navdih pri modnih vplivnicah. 

Kako torej obleka, navdihnjenja s stilom grških boginj, uspeva zajeti duh antične lepote in zakaj bo to poletje tako popularna? Materiali so prvi ključni element. Lahke tkanine, kot so svila, lan in viskoza, ustvarjajo občutek breztežnosti, ki je značilen za grški slog. Ti materiali se elegantno ovijejo okoli telesa, ustvarjajoč gibanje in silhueto, ki so jo občudovali že stari Grki.

Kroj obleke je naslednji pomemben element. Odprti dekolteji, prosto padajoči rokavi in nagubani pasovi pod prsmi poudarjajo žensko eleganco in čutnost. Ne glede na to, ali je obleka dolga ali kratka, je kroj tako oblikovan, da poudari vaše najlepše poteze. Obleke v stilu grške boginje smo že zasledili v Zari, Meshki in pri modni znamku Khy.

@yasmindevonport_

@Khy WOWWWIIIIII – shot at @rockandvilla (for sale)!

♬ original sound – Yasmin Devonport

Najlepše pri tej obleki pa je, da je prilagodljiva za vsako priložnost. Lahko jo nosite za poletno večerjo ob morju ali za posebno svečano priložnost. Ta obleka bo vedno poudarila vašo individualnost in unikatnost. Torej, zakaj ne bi združili klasičnega in modernega ter se oblekli kot prava grška boginja? S to obleko boste zagotovo osvojili srca vseh in ustvarili vtis, ki bo trajal.

Vir fotografij: Instagram