Pista VS ulica: Najodličnejše kombinacije s krilom

Kako kombinirati najbolj ženstven modni kos tudi jeseni?

Od razkošja do stilske preprostosti s krilom v ospredju.

Sezona kril, kot še vedno najbolj ženstvenega oblačilnega kosa, traja skozi vse letne čase in nikakor se ne moremo naveličati tovrstnih modnih kombinacij.

Znamke svetovnih modnih hiš in ponudniki hitre mode so tudi za letošnjo jesen pripravili modna presenečenja, kjer so krila v močni prevladi. Letošnjo jesen bomo ponovno obudili trend lanske jeseni in zime, ko smo se spogledovali z umetnim usnjem. A naj ne ostane le pri spogledovanju, saj je kombinacija usnja in toplih pletenin popoln kontrastni par, kar so dokazale že mnoge znane blogerke in trendseterke.
Modni svet se strinja, da je hiša Fendi letos predstavila najprivlačnejši model krila, ki je prepričal zaradi klasičnega A kroja ter midi dolžine. Ni se čuditi, da ga je v svoj styling bržkone vključila tudi Giovanna Battaglia medtem, ko se je mudila na milanskem Tednu mode in z oblačilnim videzom zasenčila modni kaos italijanskih ulic.

Kakor modne brvi, nam ogromno stilske inspiracije ponujajo tudi ulice modnih metropol, kjer mrgoli modnih navdušenk, ki so pristale na krila vseh krojev, stilov, izvedb in materialov. Ne spreglejte trenda volančkov, asimetričnih krojev, raznovrstnih materialov, ki v skupnem paketu predstavljajo pravo modno ekskluzivo letošnje jeseni.