Odlične frizure za dneve, ko zamujate na delo

Se vam mudi v službo? Tukaj so odlični napotki, s katerimi boste hitro in enostavno naredile pričesko.

Če ste zjutraj vselej pozne, nimate veliko časa za urejanje frizure. Nič zato, podajamo nekaj odličnih nasvetov kako na hitro napraviti preprosto frizuro, ki bo idealna za vaš izbrani outfit.

Vse pričeske so moderne, praktične in enostavne za napraviti, vi pa si izberite katera bo najprimernejša za vaš outfit dneva.

Visoka figa

Figa na vrhu glave je ena od najljubših vsake ženske. Poleg tega, da je popolna, je tudi enostavna za napraviti. Da boste na delo odšle lepe in take ostale celi dan, si poglejte spodnji tutorial.

Nizka neurejena figa

Med svetovnimi trendsetericami so nizke fige pravi HIT. Če si je še ne znate oblikovati, je sedaj pravi čas, da se naučite.

Konjski rep

Konjski rep je priljubljena pričeska mnogih žensk, še posebej pa ga obožujejo dolgolaske. Zelo je praktičen in enostaven za napraviti. Da bo vaš konjski rep videti popolno, si poglejte spodnji tutorial.

Ribja kost

Ribja kost je ena izmed najpopularnejših frizur na hitro. Na prvi pogled sicer izgleda zelo zahtevna, a dejansko jo boste s pomočjo tutoriala končale brzinsko.

Krona

Če želite v pisarni doseči WOW efekt, si spletite krono. Romantična pričeska za izdelavo deluje zapleteno, dejansko pa je zelo enostavna.