Obutveni trendi in medijsko druženje

Kdo vse si je ogledal vodilne trende obutve in torbic?

Znamka cenovno dostopne obutve Deichmann je včeraj v Mestnem muzeju predstavila nove trende obutve in torbic za jesen/zimo 2016/2017. Novinarje in blogerke je povabil na prav posebni brunch, ki ga je popestrila nekoliko drugačna modna revija. Ob nostalgičnih melodijah zlatih časov slovenske popevke, ki sta jih pričarala perspektivna mlada pevka Ivana Honsić in pianist Urban Grabenšek, so manekenke Eva Ahačevčič, Zlata Okugić in Karin Škufca predstavile modne trende prihajajoče sezone in se sprehodila po klančini za steklom.

Od letos nepogrešljivih oxford čevljev z vezalkami, do barvitih superg, ki jih zaznamujejo zanimivi potiski in kovinski sijaj, univerzalnih gležnjarjev za muhasto jesen ter visokih škornjev za bolj zapeljive stylinge in, seveda, nepogrešljivih torbic z igrivimi detajli.

Na dogodku so bile prisotne številne modne poznavalke – modne novinarke in blogerke, ki so med drugim tudi ocenjevale predstavljene čevlje in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušili črni škornji z zlatimi detajli, med torbicami pa je največ občudovanja požela večno aktualna velika črna torba.

Deichmann je na dogodku predstavil tudi novo blogerko Zalo Zagoričnik, ki je zmagala na nedavnem natečaju za Decihmann blogerko in bo tako eno leto soustvarjalo modne zgodbe na Deichmann blogu. S tem se je pridružila že znanim Deichmann blogerkam Ajdi Sitar, Kaji Bajda in Nataši Mernik.

[easy_image_gallery]

Foto: Jani Ugrin