Oblačilo, ki izstopa zaradi preprostosti

Kombinezon velja za nepogrešljivo oblačilo v omari vsake ženske, ne glede na njen oblačilni stil.

Oblačilo, ki ga obožujejo strastne športnice, urbane modne sledilke v koraku s trendi in klasične elegantne ženske?
Kombinezon, preprosto nepogrešljivo oblačilo!

Kombinezon, ki je že prejšnje sezone dodobra zaznamoval modne stylinge različnih žensk po svetu, letos predstavlja še večji trend kot sicer. Ne moremo trditi, da gre za povsem običajen kos, saj zaradi svoje privlačne preprostosti izstopa na najbolj privlačen način. Eno in isto oblačilo je lahko povsem navadno – basic, ali pa popolnoma statement. Če se samo ozremo po nekaterih modnih videzih obiskovalcev Fashion week-a po svetovnih modnih prestolnicah, je možnih nešteto transformacij zgolj s kombinezonom. In posledično ni nič presenetljivega, če se bo zanj odločila Miroslava Duma, Alexa Chung, Olivia Palermo ali pa zgolj naključno dekle, ki bo svoj prosti čas raje kot izbiranju modnih outfitov posvečala skejtanju in rolkanju. Karikirano seveda, a povsem resnično.

Kombinezon sam po sebi predstavlja odlično izbiro za formalne dogodke v toplejših dneh, odpovedali pa se jim ne boste niti ob bolj ležernih in prostočasnih priložnostih. Omenjeno oblačilo bo posuto z raznimi cvetličnimi vzorci in potiski, kakor napovedujejo zadnje modne smernice.

Zasledili smo prikladen outfit, ki vključuje poleg kombinezona kratko usnjeno jakno, zelo dobro pa se podajo tudi skupaj s suknjičem ali preprostejša kombinacija – pulover, ki bo razkrival ovratnik vašega novega najljubšega oblačila. Na vas je, da eksperimentirate, ker kombinezon dopušča (pre)marsikatere modne kombinacije.