Nove torbe Parfois za svobodomislene ženske s stilom

Za vsak modni okus se najdejo najpopolnejši modni dodatki.

Parfois želi, da se z najnovejšimi dodatki iz aktualne kolekcije svobodno izraziš in preizkusiš z različnimi slogi za vsako priložnost.

Kakšno žensko nagovarja nova kolekcija pomlad – poletje 2018 portugalske modne znamke Parfois?

Izdelke je navdihnila ženska, ki ustvarja nov, bolj svojevrsten in edinstven svet okoli sebe ter združuje različne elemente: kombinacijo etno preteklosti in minimalistične sedanjosti, vsestransko umetnost in naravo, šport in večno prefinjenost. Si tudi ti takšna ženska?

Svoj modni stil lahko poudariš z etno motivi in resicami, ki so popestrile minimalistične linije modnih dodatkov, poletje bo tudi letos zaznamovano s tropskimi potiski in vzorci, še posebej modni pa bodo nakit, sončna očala in torbice s pridihom športnega entuziazma.

Nova kampanja priljubljenega francoskega Parfois-a, ki ima svoje butike tudi v Ljubljani (Citypark), Mariboru (Europark) in Celju (Citycenter), bo odločilno vplivala na izbiro trendovskih modnih dodatkov za prihajajočo toplo sezono. Zaenkrat si lahko oči pasemo le na fotografijah raznolikih modnih dodatkov, ki prinašajo prve občutke ležernega poletja.