Nov jesenski trend, ki se mu ne bomo mogle upreti!

Poletno obleko lahko nosimo tudi pozimi

Modne blogerke in trendseterke so prinesle na plano nov modni trend. Instagram polnijo fotografije čudovitih outfitov, kjer poletna obleka igra glavno vlogo v kombinaciji s hlačami ali jeansom. Če je nekaj časa nazaj veljalo, da nikakor ne moremo nositi obleke in hlač naenkrat, moramo na to pravilo pozabiti. Torej, poiščite svojo najljubšo poletno obleko in jo skombinirajte z jesenskimi oblačili. Poleg poletnih oblekic so izjemno uporabne tudi srajčne obleke in kakšen jesenski kos obleke z dolgimi rokavi. Vaše jesensko plastenje pa bo izjemno šik, če boste izbrale obleko asimetričnega kroja. Bodite drzne in izberite elegantno oblekico, ki jo skombinirate z jeans hlačami. Ja, res se sliši nekoliko nenavadno, a zagotoovo bo to zmagovalna kombinacija.

Srajčna obleka v olivno zeleni in z dodatkom vezenin je vedno pravi modni izbor. Obujte trendi oksfordke ali loaferke in vaš izgled bo popoln.

Loaferke Etiketa Shop 39,90 EUR

Si ne upate preveč eksperimentirati z barvnimi kombinacijami? Potem se odločite za najbolj varno jesensko izbiro: črna, bela in bež. S tem enostavno ne morete zgrešiti. Hkrati pa bež oziroma kamelja barva naredi vsak outfit drag in mu doda tisto potrebno mero elegance.

Salonarji 29,97 EUR

Tanek jesenski suknjič

Mornarsko modra je nova črna in odlično jo lahko kombiniramo z jeans kosi. Dobro se poda tudi drugim jesenskim modnim barvam kot je bordo rdeča, kamelja in rumena.

Odličen in nekoliko bolj ležeren outfit je kombinacija pletene obleke, hlač, priljubljenih oksfordk in brezrokavnika, ki bo dodal piko na I vašemu izgledu.

Poigravanje s proporci in dolžinami. Kombinacija, ki jo na prvo žogo ne bi ravno sestavili skupaj, saj se zdi suknjič nekoliko predolg, da bi ga kombinirali na dolgo svileno obleko, a v praksi zadeva deluje zelo dobro. Torej, upajte si!