Nogavice nad katerimi se navdušuje modni svet

Najbolj modne nogavičke ta hip...

Trendi nogavic, z izjemo hlačnih, so bili dolga leta popolnoma nepomembni. Večina se je držala preverjenega trenda črne barve, ki so jo le tisti najbolj pogumni zamenjali za kakšno bolj kričečo barvo. Zadnji modni trendi pa naredkujejo nove smernice in na domačem tržišču je ambasador tovrstne mode zagotovo blagovna znamka Wigglesteps, ki navdušuje s svojimi čudovitimi barvnimi potiski nogavičk, kjer prav vsak par posebej nosi svojo zgodbo.

Nogavice z izvirnimi motivi so na voljo v več kot 40 poslovalnicah po regiji ter v spletni trgovini www.wigglesteps.si. Nogavice Wigglesteps so pisane na kožo vsem, ki sami ustvarjajo svoj stil, postavljajo modne trende in znajo nositi barve na bolj drzen in nekonvencionalen način. Kolekcije širijo trendovska sporočila in izvirne motive. 

Če ste ljubiteljica živali, vas bo Wigglesteps letos vsekakor navdušil z široko izbiro motivov, kot so francoski buldog, mops, zebra, enorog, panda, tukan ter različnimi motivi prikupnih muck in kužkov. Na voljo je več kot 200 motivov, med njimi tudi cvetličnih, ljubezenskih, umetniških, vintage, retro ter urbanih.

V znamko Wigglesteps pa se ne boste zaljubili samo zaradi izvirnih motivov, ampak tudi zaradi okolju prijazne strategije in edinstvenega ter zaščitenega patenta izdelave. Drzna in barvita zunanjost, hkrati pa udobna, koži prijazna notranjost iz 40 % organskega bombaža. Nič več odločanja med modnim in udobnim, Wigglesteps nudi oboje.

Na voljo v poslovalnicah: Galerija Emporium, XYZ Citypark, Nakupovalna hiša Ikona, poslovalnice Modiana in trgovine Socks po Sloveniji.

 Za nakup iz naslonjača pa odsurfajte na www.wigglesteps.si, kjer je na voljo tudi največja izbira motivov in modnih namigov v obliki foto editorialov.